Skip to main content

Weekend med Magnus Carlsson på Hamburger Börs


Magnus Carlsson erövrar Hamburger Börs – Med en skräddarsydd version av succén ”från Barbados till Gamla Stan” Glöm allt du tidigare sett vad gäller feelgood och glam när Magnus Carlsson släpper lös låtskatten i en, för Hamburger Börs uppdaterad version av succéshowen ”Från Barbados till Gamla Stan.”

Med åtta tävlingsbidrag i Melodifestivalen, närmare 40 guld- och platinaskivor, tre Grammisar och en mängd odödliga hits tar Magnus äntligen plats på anrika Hamburger Börs i Stockholm. Då med endast ett fokus. Att ge publiken den ultimata showkvällen. Förbered dig på en mäktig och helt ny showupplevelse kryddat med hits, hits och åter hits. Lägg sedan till dans, glädje, party och extra allt. Detta i kombination med en fräsch och överraskande matupplevelse som tillsammans skapar en minnesvärd och berörande upplevelse för alla sinnen. Och en sak kan vi garantera. Ni kommer inte att bli besvikna. Magnus Carlsson och showen ”Från Barbados till Gamla Stan” är precis det lyckopiller som hösten behöver.

Förrätt: Skagenröra med sikrom. Varmrätt: Grillad kalv med getostkräm, potatis- och olivfritter med rostad vitlök. Syrad bönsallad och schalottenlökssky

Vi bor på fina Clarion Hotel Sign som ligger på Norra Bantorget, nära shopping, teatrar och restauranger.

Ankomst till hotellet dag 1 ca kl 13.00, återresa dag 2 kl 11.30

Fritextsökning
Kontakta oss
Tobbes Resor på Instagram