Skip to main content

Tobbes Resor tar hand om föreningsresan

Om ni vill hitta på något roligt med föreningen är alternativen många. Vi hjälper er gärna med att planera en resa som passar just era önskemål. Vi erbjuder både många färdiga paketlösningar samt specialanpassade resor för föreningar till både när och fjärran.

En avkopplande föreningsresa med Tobbes Resor

När man vill åka på en resa med föreningen är det mycket som ska ordnas med allt från bokning av biljetter och resans boende till planering av aktiviteterna under resans gång. Genom att ta hjälp med att ordna föreningsresan kan ni själva slappna av och får mer tid till att njuta av en rolig resa med bra sällskap.

Färdiga paketresor för föreningar

Vi på Tobbes Resor har många typer av färdiga paketlösningar för föreningar och kan även anpassa resan specifikt för er förening om ni skulle ha särskilda önskemål.

Tillsammans möts vi hos oss på Tobbes Resor för att prata om alternativen för er resa. Om ni skulle önska kan vi även besöka ert föreningsmöte för att berätta mer om föreningsresorna.

Hör gärna av er för er föreningsresa

Vill ni veta mer? Hör gärna av er till vår föreningsansvarig Anna Carlsson via mejl på anna@tobbesresor.se eller telefon 0226 - 671 30 så hjälper hon er med en reseupplevelse att minnas.

Fritextsökning
Resekalender
16/7Kryssning till Åbo med Viking Gloryfrån 945:-
17/7Kryssning med Birka Gotlandfrån 925:-
17/7Kryssning med Birka Gotland start Grängesbergfrån 925:-
17/7Kryssning till Åbo med Viking Gloryfrån 945:-
18/7Kryssning med Birka Gotlandfrån 925:-
Kontakta oss
Adress:
Tobbes Resor
Högboleden 33
774 63 Avesta
Tobbes Resor på Instagram