Skip to main content

Semester hela vägen

När vi startade Tobbes Resor 1989 var det med en enkel men viktig idé: våra resenärer ska kunna koppla av från det att de lämnar hemmet tills dess att de kommer hem från sin resa. Därmed föddes vårt motto: Semester hela vägen.

Vad menar vi då med det?

Jo, när man reser med oss tar vi hand om allt från bekvämlighet under resan och skönt boende till utvalda upplevelser på destinationsorten.

Vår professionella personal skapar trygghet och trivsel och kan svara på resenärernas frågor. För oss på Tobbes Resor är vår trevliga kundtjänst-personal lika viktig som de erfarna chaufförerna och pålästa reseledarna.

Vi tar hand om dig

Tillsammans skapar vi de bästa förutsättningarna för ett behagligt avbrott från vardagen. Oavsett om det handlar om danskryssningar på Östersjön, teaterresor till storstaden eller en resa till Europa eller Kina kan du se fram emot åtminstone en gemensam nämnare: Du kommer att bli väl omhändertagen. 

Trygghet och kvalitet

Kanske är det för att vi i Dalarna gillar det genuina och okonstlade. Hur som helst präglas våra resor av trygghet och kvalitet, vare sig vi reser kort eller långt, med buss, båt eller flyg.  Välkommen till Tobbes Resor. Semester hela vägen. 

Fritextsökning
Resekalender
25/6Kryssning till Åbo med Viking Gloryfrån 945:-
25/6Kryssning till Visby med Birka Gotland 3 dagarfrån 1 115:-
26/6Kryssning till Åbo med Viking Gloryfrån 945:-
27/6Härliga Upplevelser i Dolomiterna 11 dagarfrån 19 275:-
27/6Kryssning till Åbo med Viking Gloryfrån 945:-
Kontakta oss
Adress:
Tobbes Resor
Högboleden 33
774 63 Avesta
Tobbes Resor på Instagram