Skip to main content

Dalslands kanal

Dalsland bjuder på perfekta förutsättningar för återhämtning och välbefinnande. Orörd natur och genuina upplevelser kan avnjutas i detta magiska och sagolika landskap.

Fritextsökning

Dagsprogram

  • Dag 1: MOT DALSLAND

    Vi kommer fram till det vackra och vilda Dalsland och gör ett besök på västsveriges största friluftsmuseum. Gammelgården i Bengtsfors. Vi känner vinden från historiens vingslag när vi promenerar runt bland de gamla byggnaderna. Efter incheckning på vårt hotell väntas en gemensam middag.

  • Dag 2: DALSLANDS KANAL

    Efter frukost väntar en dag på Dalslands kanal. Vi passerar 16 spännande slussar. Vi åker även genom den berömda akvedukten i Håverud och är helt unik i sitt slag. Under kanal resan serveras en lunch ombord. Väl tillbaka på hotellet serveras en god middag.

  • Dag 3: HEMÅT

    Vi startar upp dagen med en härlig frukost innan det är dags att inta våra platser i bussen igen. Vi tar vägen söder om Vänern och stannar till vid Läckö slott. En guidad tur tar oss genom den sinnliga trädgården, barockprakt, anrika medeltidsvalv och glänsande skatter. Framåt kvällen är vi åter hemma och kan packa upp väskan efter tre härliga dagar.

Avgångs- och ankomsttider

Plats På- och avstigning Avresa Hemkomst
Falun 07:00
Borlänge Resecentrum 07:20 17:50
Gustafs Affär 07:30
Hedemora Gussarvsgatan 07:55 17:15
Avesta Busstation 08:15 16:55
Säter Busstation 08:40 17:30
Sala Resecentum 08:50
Västerås Bussterminal 09:25

Avgångar & priser

AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
26/8BussFirst Hotel BengtsforsMer än 83 895:-Boka
Kontakta oss
Tobbes Resor på Instagram