Skip to main content

London 4 dagar med ABBA Voyage konsert

Vi ger dig nu en ny chans att åka med på en resa till London. Se ABBA magiskt komma till liv genom det senaste inom motion capture teknologi, där linjerna mellan fysiskt och digitalt suddas ut. Vi har satt ihop en resa som ger dig ett mycket bra boende, något nytt även för dig som är en luttrad Londonbesökare, något traditionellt och makalöst gott, tid att ”bara vara”, och så klart resans höjdpunkt, ”ABBA Voyage”, den största ABBA-föreställningen världen någonsin har skådat!

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Dag 1: MOT LONDON

  Vi startar vår resa tidigt med buss till Arlanda. Härifrån tar vi flyget till London som avgår kl 11.25. Väl på flygplatsen möter en buss upp oss osm kör oss till vårt hotell Holiday Inn Regents Park, där vi ska bo under hela vår vistelse. Kvällen fri för egna upptåg.

 • Dag 2: ABBA SHOW

  Vi startar dagen med frukost sedan är dagen fri att upptäcka London på egen hand. Mot eftermiddagen samlas vi på hotellet och vår reseledare tar oss med lokaltrafik till ABBA Voyage för de som önskar göra sällskap. För de som vill och önskar tar Ni Er ut till Arenan på egen hand. Föreställningen startar kl 19.45

 • Dag 3: LONDON PÅ EGEN HAND

  Efter en god frukost väntar en heldag på egen hand i London. Vår reseledare ger tips och idéer på vad Ni kan göra.

 • Dag 4: HEMRESA

  Vi äter frukost innan transferbussen möter oss på hotellet och tar oss till flygplatsen. Flyget från London avgår kl 13.55 och vi är åter på Arlanda kl 17.25. Här möter vår buss upp oss och tar oss hemåt igen.