Skip to main content

Costa Del Sol Longstay 21 dagar

Byt kylig svensk vinter mot en långtidssemester i ett behagligt milt sydeuropa! Boka en solmånad res med oss på långtidsresa, bo bekvämt med halvpension och njut av härliga dagar i solen. Vår erfarna färdledare som är med under hela vistelsen hjälper Er gärna med de flesta praktiska frågor som kan dyka upp - från tips om roliga utflykter till restauranger m.m Res med oss på en långtidssemester och stanna borta i solen lite längre i vinter! Ett andra hem i solen helt enkelt.

Fritextsökning

Dagsprogram

  • DAG 1: AVRESA

    Mitt i natten startar vi vår resa med buss till Arlanda. Med direktflyg tar vi oss till Malaga. På förmiddagen anländer vi till flygplatsen i Malaga. På flygplatsen möter en lokalbuss upp oss som kör oss till vårt hotell, Hotel Best Sirico i Benalmadena där vi ska bo under hela vår vistelse.

  • DAG 2 - 20: COSTA DEL SOL

    Frukost och middag ingår varje dag samt vatten/vin till middagarna. Nu har vi ett par härliga veckor i solen. Vår färdledare finns på plats under hela Er vistelse och är behjälplig med praktiska saker så som om man vill göra en utflykt på egen hand eller vill ha rekommendation om olika sevärdheter.

  • DAG 21: HEMRESA

    Efter frukost är det så dags för hemfärd. Vår buss möter upp oss på hotellet och vi åker i god till flygplatsen. Vi åker med direktflyg till Arlanda och landar på eftermiddagen. Här väntar vår buss som kör oss mot Västmanland och Dalarna igen.