Skip to main content

Jubileumsresa till Kroatien med flyg 8 dagar

Nu ska vi fira vårt 35-årsjubileum med en härlig resa till Makarska Rivieran och bo på ett mysigt hotell i Brela. Den dramatiska kustlinjen och turkosblåa havet lockar besökare från världens alla hörn. Den täta pinjeskogen sträcker sig ända ned till stranden och ovanför utgör de vita bergstopparna en kraftig kontrast mot den blå himlen. Makarska rivieran består av flera charmiga orter belägna vid inbjudande stränder, en miljö som är lätt att förälska sig i och som erbjuder en härlig semester.
 

Fritextsökning

Dagsprogram

 • DAG 1: Flyg till Split

  Vi startar mitt på dagen med buss till Arlanda. Härifrån tar vi flyget till Split med Norwegian som avgår kl 17.50. På kvällen 20.35 anländer vi till flygplatsen. På flygplatsen möter en lokalbuss upp oss som kör oss till vårt hotell, Bluesun Hotel Marina i Brela där vi ska bo under hela vår vistelse. Vi äter gemensam middag på hotellet.

 • DAG 2: Egen tid

  Frukost på hotellet, Njut av sol, bad eller en promenad utmed den vackra strandpromenaden. Utforska området på egen hand.
  På kvällen äter vi en gemensam middag på hotellet

 • DAG 3: Utflyktsdag med vinprovning

  Efter frukost kommer vår lokala buss och hämtar oss för en tur till vingården Vinarija Grabovac i Prolozac Donji. Här får vi en guidad tur och även provsmakning av 4 viner samt charkuterier. Bussparkeringen är ca 200 meter från vingården så det blir en liten promenad här. Åter på hotellet äter vi en gemensam middag på hotellet.

 • DAG 4: Egen tid

  Vi startar dagen med en frukost sen är det bara att njuta av sol och bad. På kvällen serveras middag på hotellet.

 • DAG 5: Båtutflykt till Brela-Brac

  Efter frukost går vi 5 minuter till kajen där vår båt möter upp oss för att ta oss på en timmes båtfärd till ön Brac och den lilla byn Povlja. Här har vi ett par timmar på egen hand och vid 13.30-tiden serveras vi en lunch i form av fisk och grönsaker och dryck. På eftermiddagen åker vi tillbaka till vårt hotell och på kvällen äter vi en gemensam middag på hotellet.

 • DAG 6: Egen tid

  Vi startar dagen med en frukost sen är det bara att njuta av sol och bad. På kvällen serveras middag på hotellet.

 • DAG 7: Egen tid

  Vi startar dagen med en frukost sen är det bara att njuta av sol och bad. På kvällen serveras middag på hotellet.

 • DAG 8: Hemresa

  Efter frukost packar vi ihop och checkar ut från våra rum vid 12.00-tiden. Vår buss hämtar oss på hotellet och kör oss in till Split, vi får lite egen tid att upptäcka den vackra staden. Efter det möter en guide upp oss och vi får en guidad tur på två timmar innan det är dax att bege sig ut till flygplatsen. Flyget avgår kl 21.15 från Split och vi landar kl 23.55 på Arlanda och när bagaget är uthämtat står transferbussen framkörd för att ta oss tillbaka till Västmanland och Dalarna igen. Berikade med många minnen i bagaget anländer vi hemma under sena natten.