Skip to main content

Adventskryssning till Riga

Nyhet! Boka en kryssning till Riga i Lettland – och upplev en av Europas mysigaste julmarknader. Den 10 och 17 december dukar vi upp julbordet på Cinderella och styr kosan österut. Det blir en magisk kryssning i adventstid med massa julkänsla och en heldag i världsarvsstaden Riga. Missa inte de!


Cinderella tar oss till ett vintrigt och fantastiskt Riga!

Mat - Shopping - SPA - Underhållning

När julmaten är en del av resan... – på utresan serveras det en  tre-rätters meny (välj kött, fisk eller vego) i alla restaurangerna. På hemresan dukas det upp ett härligt julbord med traditionell touch, Cinderellas kockar har gjort klart Jansons Frestelse, rullat köttbullarna, laxen är gravad, och Ris ála Maltan står redo...
Avnjut ett julbord signerat Kocklandslaget med allt från smarriga sillar, den klassiska julskinkan till vegetariska läckerheter och sist men inte minst massor av härliga desserter!

Taxfree —  här hittar du dina julklappar!
Den stora shoppen är ett riktigt prisparadis. Fynda allt från dofter, kläder och kosmetik till dryck och sötsaker - julklapparna är fixade i ett nafs!

Spa & relax — Nu är det dax för årets julbad!
I Cinderellas spa-avdelning hittar du allt du behöver för en riktigt skön stund – jacuzzi, ångbastu, kallvak, pool, bastu, hälsobar och spashop. I entréavgiften ingår dessutom en badritual med Babor-produkter.

Julshow och härlig adventsstämning — Cinderella är julpyntat och ombord bjuds det på en härlig julshow, musikunderhållning och aktiviteter tillsammans med julvärden på sitt allra festligaste julhumör. 

Välkommen till en stämningsfull advent på Östersjön!

Fritextsökning