Skip to main content

Västerbotten

På denna resa får vi uppleva vårt vackra Norrland, vi besöker bland annat Hernö Gin i Härnösand där provsmakning ingår, Svansele Vildmarkscenter i Boliden , Edelviks trädgård i Burträsk och Ostens Lager Ånäset i Skellefteå. 

Fritextsökning

Dagsprogram

 • DAG 1: Mot Kramfors

  Vi anländer på eftermiddag till Härnö Gin i Härnösand där vi får en provsmakning av 3 sorters gin. Vi åker vidare mot Kramfors och till vårt hotell. Här installerar vi oss i våra rum för att sedan samlas för en gemensam middag på hotellet.

 • DAG 2: Mot Skellefteå

  Efter frukost åker vi vidare norrut, vårt första besök idag blir Edelviks trädgård, här vår vi en rundvandring inkl provsmakning av ost. Efter det åker vi vidare till Svansele Vildmarkscenter. Efter en rundvandring åker vi till vårt hotell för natten som är Quality Hotel i Skellefteå. Vi avslutar kvällen med en gemensam middag på hotellet.

 • DAG 3: Efter en stärkande frukost åker vi och besöker Ostens Lager Ånäset i

  Efter en stärkande frukost åker vi och besöker Ostens Lager Ånäset, här får vi en rundvandring inkl fika. Vi åker vidare och äter en lunch på Levar Hotell i Nordmaling innan vi åter är på hotellet i Kramfors för en övernattning. Vi äter en gemensam middag på hotellet.

 • DAG 4: Hemåt

  Vi startar dagen med hotellfrukost innan vi samlas i bussen för hemfärd mot Dalarna och Västmanland och många fina minnen av ett vackert Sverige.

Karta