Skip to main content

Portugal

Portugal, detta land som har hela sin västkust utmed Atlanten. Den portugisiska Rivieran stoltserar med sina fina stränder. Estoril är en lugnare fiskeby med färgglada båtar och många matställen som serverar havets läckerheter. Ett populärt utflyktsmål som vi ska göra är Sintra, den vackra staden uppe i bergen, som av poeten Lord Byron beskrivits som den kanske mest förtjusande i Europa.

Fritextsökning

Dagsprogram

 • DAG 1: AVRESA

  Vi startar vår resa med buss till Arlanda. Härifrån tar vi flyget till Lissabon som avgår kl 14.00. På sen eftermiddag kl 17.30 anländer vi till flygplatsen i Lissabon. På flygplatsen möter en lokalbuss upp oss som kör oss till vårt hotell, Hotel Londres i Estoril där vi ska bo under hela vår vistelse. Vi samlas på kvällen för en gemensam middag på hotellet.

 • DAG 2: LISSABON

  Efter en god frukost ska vi idag åka till Portugals huvudstad och tillsammans med en guide få en 4-timmars stadsrundtur. Efter rundturen avslutar vi med en gemensam 3-rätters lunch inkl öl,vin, läsk eller vatten. Väl tillbaka på hotellet äter vi på kvällen en gemensam middag.

 • DAG 3: EGEN TID

  Vi startar dagen med en god frukost, efter det är dagen fri för egna upptåg. Kanske vill du upptäcka mer av Estoril eller varför inte ta tåget längs havet tillbaka till Lissabon för att se fler sevärdheter. Vi avslutar kvällen med en middag på hotellet.

 • DAG 4: VINPROVNING

  Vi startar dagen med en god frukost, efter det är det dags för vinprovning på Jose Maria de Fonseca i Azeitão. Här får vi en rundvandring samt provsmakning av 3 premium viner. Eftermiddagen får vi spendera på egen hand. På kvällen samlas vi på hotellet för en sista middag tillsammans för denna gång.

 • DAG 5: EGEN TID

  Efter frukost har ni dagen till ert förfogande, kanske blir det en dag på stranden. Vi äter en gemensam middag på hotellet på kvällen.

 • DAG 6: HELDAGSTUR TILL SINTRA, CABO DE ROCA, COLARES & ESTORIL

  Idag blir det en heldagstur där vi kommer besöka Sintra, Cabo de Roca, Colares och Estoril. Vi kommer bland att besöket palatset i Sintra, vinprovning i Colares och Cabo de Roca, Europas västligaste kontinentala punkt. Här får vi en vidunderlig utsikt över Atlanten. På kvällen beger vi oss till restaurang Taska Lusa där vi bjuds på en 3-rätters middag inkl dryck samt Fadounderhållning.

 • DAG 7: EGEN TID

  Vi startar dagen med en god frukost, efter det är dagen fri för egna upptåg. Vi avslutar kvällen med en middag på hotellet.

 • Dag 8: HEMRESA

  Efter frukost är det dags att ta farväl av Estoril och vackra Portugal för denna gång. Flyget avgår redan klockan kl 08.00 så vi får bege oss tidigt från hotellet. Väl framme på Arlanda kl 13.15 väntar vår buss på oss för att ta oss sista biten hem mot Västmanland och Dalarna.

Avgångs- och ankomsttider

Plats På- och avstigning Avresa Hemkomst
Falun Resecentrum 07:25 18:20
Borlänge Resecentrum 07:50 17:50
Säter Busstation 08:05 17:35
Hedemora Gussarvsgatan/Hemköp 08:20
Avesta Busstation 08:40 17:00
Sala Resecentrum 09:20 16:25
Västerås Busstation 10:00 15:45
Arlanda 11:15 14:30

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
12/10BussPortugal 8 dagar Mer än 815 710:-Boka
Resekalender
Kontakta oss
Tobbes Resor på Instagram