Skip to main content

Nyårskryssning med Cinderella

Följ med och ring ut 2023 och fira in 2024!

Det här är en av årets populäraste kryssningar!
Det är festligt, glittrande och ett rejält firande av det nya året. Cinderella ligger kvar i hamn fram till strax efter midnatt så att vi hinner med att se alla de färgsprakande och fantastiska fyrverkerierna som lyser upp Stockholmsnatten!
Ombord severas givetvis en festlig Nyårsmåltid, när ni bokar kan ni välja mellan en festbuffé inkl drycker eller en Nyårssupé i restaurang Seaview inkl vinpaket. I båda menyerna ingår ett glas champagne.
På Nyårsdagen efter serveras en brunch i både The Buffet samt à la carte-restaurang Seaview, som består av varma rätter, vin & öl på tapp, juice, te och kaffe.

OBS! Obligatorisk middagsbokning!
Ni väljer middag i samband med er ordinarie bokning
Välj mellan:
-Festbuffé inkl öl, vin, läsk, kaffe och dessert. Resans totalpris: 2650:-/person
-Trerätters nyårssupé inkl dryckespaket. Resans totalpris: 2935:-/person

Taxfree —  den stora shoppen är ett prisparadis.
Fynda allt från dofter, kläder och kosmetik till dryck och sötsaker och du vet väll att det går att få öl, vin och cider nedskickat till bussen så du slipper att bära?

Spa & relax — I Cinderellas spa-avdelning hittar du allt du behöver för en riktigt skön stund – jacuzzi, ångbastu, kallvak, pool, bastu, hälsobar och spashop. I entréavgiften ingår dessutom en badritual med Babor-produkter.

Välkommen att fira in det nya året med oss på Östersjön!

Fritextsökning

Dagsprogram

 • DAG 1: Resan till Cinderella

  Hej då 2023!
  Efter påstigning i hemorten påbörjar vi resan mot Stockholm och vår härliga kryssning. Vi stannar för lunch eller en fika efter vägen.
  Väl ombord väntar en härlig kryssning med ett fantastiskt nyårsfirande! Njut av Stockholms fantastiska nyårsfyrverkeri innan Cinderella, strax efter tolvslaget, kastar loss och styr ut!

  Resan till Cinderella
 • DAG 2: Resan hem

  Välkommen till 2024!
  Vi vaknar ombord på Cinderella och får njuta av Stockholms underbara skärgård. Vi startar dagen med att avnjuta en härlig brunch och sedan lite suverän shopping.
  Väl i hamn väntar vår buss på att få ta er trötta men nöjda resenärer hem till era hemorter igen. Även på hemresan stannar vi för en bit mat eller en fika.

  Resan hem
Resekalender
25/6Kryssning till Åbo med Viking Gloryfrån 945:-
25/6Kryssning till Visby med Birka Gotland 3 dagarfrån 1 115:-
26/6Kryssning till Åbo med Viking Gloryfrån 945:-
27/6Härliga Upplevelser i Dolomiterna 11 dagarfrån 19 275:-
27/6Kryssning till Åbo med Viking Gloryfrån 945:-
Kontakta oss
Tobbes Resor på Instagram