Skip to main content

Kryssning till Ystad och Visby med Cinderella 4 dagar

Längtar du efter paradisstränder och finmiddagar? I sommar behöver du inte krångla till det. En fyradagarskryssning till Visby och Ystad på sköna Österlen räcker långt! Upplev två av landets mest pittoreska städer och njut av det ljuva kryssningslivet ombord på Cinderella.

Under resans gång njuter vi av allt det som båten Cinderella har att erbjuda med bra underhållning och shopping. Ombord äter vi också riktigt gott med både en danskinspirerad buffé och den smakfulla skaldjursbuffén.

Väl på plats i Ystad och i Visby tar vi del av en storslagen natur med vackra vyer samt fina, historiska städer. För den som vill finns även roliga utflykter att boka till.

Läs mer och boka nedan för att inte missa din plats till denna trevliga kryssning i ett somrigt Östersjölandskap.

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Dag 1: Sommarkväll på Cinderella

  Dag 1 – Sommarkväll på Cinderella
  Kryssningen till Ystad och Visby börjar på bästa tänkbara sätt. Med en helkväll i världens vackraste skärgård! På Cinderella är det packat med saker att göra från akter till för. För de små finns ett helt äventyrsland att busa runt i, och så klart kommer Ville Viking på besök. Restaurangerna serverar allt från nygrillat till havets läckerheter och Kocklandslagets storslagna buffé. När skymningen faller kan du slå dig ner i Étage och njuta av kvällsunderhållningen.

 • Dag 2: Ystad och Österlen

  Efter en lång sovmorgon når vi vårt första mål – charmiga Ystad. Här kan du strosa runt bland inte mindre än 300 vackra korsvirkeshus och bara insupa den tvättäkta skånska atmosfären med pittoreska gränder, små caféer och butiker. Glöm inte att packa med badkläderna! Från centrum är det inte långt till Ystad havsbad och Österlens kritvita sandstränder. Vill du uppleva ännu mer? Förboka någon av våra utflykter eller ta med cykeln utan extra kostnad och upptäck dina egna smultronställen. Fler tips hittar du längre ner på sidan.

 • Dag 3: Heldag i Visby

  När morgonen gryr skymtar Visbys stolta siluett i fören. På Gotland finns massor att göra för både stora och små. Kneippbyns vattenland och äventyrspark står säkert högst på barnens önskelista, men det finns flera andra utflykter att välja på också. Vi stannar kvar ända till 18.00 så det finns gott om tid att sola, bada, lapa glass, strosa runt kring ringmuren och hitta alldeles egna smultronställen.

 • Dag 4: På första parkett i skärgården

  Resan tillbaka till Stockholm spenderas kanske bäst på panoramadäck med milsvid utsikt över glittrande hav och grönskande öar. När vi angör Stadsgården på eftermiddagen dag 4 har du hela kappsäcken full av soliga upplevelser.

Avgångs- och ankomsttider

Plats På- och avstigning Avresa Hemkomst
Viking Line, Hpl 15 00:00
Falun Resecentrum 09:35
Borlänge Resecentrum 10:10
Säter Busstation 10:30
Hedemora Gussarvsgatan 10:45
Avesta Busstation 11:05
Sala Resecentrum 11:40
Västerås Busstation Hlp. I 12:45
Heby Wärdshus 12:45
Uppsala Stationsgatan Hpl E6 13:45

Avgångar & priser

AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
20/6BussCinderellaMer än 83 795:-Boka
Resekalender
Kontakta oss
Tobbes Resor på Instagram