Skip to main content

Julmarknadsresa till Lübeck

En försmak av julen på alla tänkbara sätt. Vi besöker den mysiga Julmarknaden i Lübeck. Passa på att smaka på typiska specialiteter så som rökt korv, rökt fisk och värm Er med ett glas glühwein. Du flanerar genom julprydda stånd och inandas frestande dofter av pepparkakor, brända mandlar och klenäter.

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Dag 1: SÖDERUT

  Vi startar resan söderut genom Sverige till Göteborg. Vi gör stopp efter vägen där möjlighet ges att köpa kaffe och mat. Stena Lines färja tar oss till Kiel. Ett tips kan vara att ha en liten mindre väska med sig med det allra nödvändigaste som behövs under båtresan, så kan resten av bagaget ligga kvar ombord på bussen. Gemensam middag på kvällen.

 • Dag 2: MOT LÜBECK

  Efter frukost ombord anländer vi till Kiel. Nu har vi en kort bussfärd till Lûbeck och vårt hotell som ligger centralt. Dagen är sedan fri att besöka julmarknaden. På kvällen äter var och en middag på egen hand.

 • Dag 3: JULMARKNAD I LÜBECK

  Frukost på hotellet, efter det är dagen fri för att återigen besöka Julmarknad och kanske hitta en och annan julklapp. Även denna kväll äter vi middag på egen hand. Vår reseledare är behjälplig under hela resan och ger tips under resan.

 • Dag 4: KIEL

  Vi börjar dagen med frukost på hotellet. Under eftermiddagen åker vi mot hamnen och har vi tur hinner vi shoppa vid gräns shoppen innan Stena Lines färja tar oss tillbaka till Göteborg. Ombord bor vi i bekväma hytter. Kvällen avslutas med gemensam middag.

 • Dag 5: HEMÅT

  Vi äter frukost ombord innan vi åter lägger till i Göteborg. Färden fortsätter sedan upp genom Sverige mot Västmanland och Dalarna igen efter att ha stannat för lunch och kaffe på lämpligt ställe.

Kontakta oss
Tobbes Resor på Instagram