Skip to main content

Julmarknadsresa till Gdansk

Följ med oss på en trevlig resa till Polen och få en försmak på julen på allra bästa sätt. Under resan besöker vi julmarknaden i Gdansk. 

Här kan du säkerligen även hitta en och en annan fin julklapp.

Vi tar oss till Gdansk genom en båtresa mellan Karlskrona - Gdynia där vi en avnjuter en buffé. Väl på plats bor vi en natt på hotell inne i Gdansk.

Logi

Stena Line

www.stenaline.se

Qubus Hotel Gdansk, Gdansk
www.qubushotel.com

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Dag 1: SÖDERUT

  Vi startar resan söderut genom Sverige till Karlskrona. Vi gör stopp efter vägen där möjlighet ges att köpa kaffe och mat. Stena Lines färja tar oss till Gdynia. Ett tips kan vara att ha en liten mindre väska med sig med det allra nödvändigaste som behövs under båtresan, så kan resten av bagaget ligga kvar ombord på bussen. Gemensam middag på kvällen.

 • Dag 2: JULMARKNAD I GDANSK

  Efter frukost ombord anländer vi till Gdynia. Vi åker vidare med bussen och får en guidad tur med en lokal guide. Väl framme i Gdansk så anländer vi till vårt hotell som ligger centralt i Gdansk. Dagen är sedan fri att besöka julmarknaden. På kvällen äter vi en gemensam middag på hotellet.

 • Dag 3: GDANSK

  Vi börjar dagen med frukost på hotellet. Dagen är fri att ströva omkring i Gdansk. Kanske du vill besöka Mariakyrkan och Oliwakatedralen, eller besöka Långa torget. På eftermiddagen åker vi mot hamnen och har vi tur hinner vi shoppa vid gräns shoppen innan Stena Lines färja tar oss tillbaka till Karlskrona. Ombord bor vi i bekväma hytter. Kvällen avslutas med gemensam middag.

 • Dag 4: HEMÅT

  Vi äter frukost ombord innan vi åter lägger till i Karlskrona. Färden fortsätter sedan upp genom Sverige mot Västmanland och Dalarna igen efter att ha stannat för lunch och kaffe på lämpligt ställe.

Avgångs- och ankomsttider

Plats På- och avstigning Avresa Hemkomst
Falun Resecentrum 07:00
Borlänge Resecentrum 07:20
Gustafs Affär 07:30
Säter Busstation 07:40
Hedemora Gussarvsgatan 07:55
Avesta Busstation 08:15
Sala Resecentrum 08:50
Västerås Bussterminalen Hpl I 09:25
Hallstahammar Hallsta Krog 09:40
Köping OKQ8 vid Brandstationen 10:00
Arboga Dinners /E18 10:15
Örebro Scandic Väst 10:50

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
4/12BussHotell GdanskMer än 84 495:-Boka
Kontakta oss
Tobbes Resor på Instagram