Skip to main content

Jul i Helsingfors

En julkryssning till Helsingfors i jul är det bästa sättet att hitta den rätta julstämningen. Då klär den vackra, vita staden upp sig inför helgerna och julstöket pågår för fullt. Besök en eller fler av stadens julmarknader och beundra gatornas juldekorationer. När du bokar en julkryssning till Helsingfors så får du två kvällar ombord och en hel dag i land.  Det stora julbordet går inte heller av för hackor.

1–22/12 Tomasmarknaden på Salutorget, det äldsta och största jultorget som ordnas utomhus i Helsingfors med hundratusentals besökare årligen.På torsdagen är marknaden öppen mellan  Inträdet till marknaden är fritt.

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Dag 1 : Hemorten - Stockholm

  Vi tar oss från vår hemort till Stockholm. på vägen stannar vi för fika / lunch. Vid Stadsgårdskajen i Stockholm väntar Viking Lines färja M/S Gabriella. Efter att ha stigit ombord och installerat oss i våra hytter väntar ett gott julbord. På kvällen finns stort utbud av underhållning ombord.

 • Dag 2: Helsingfors

  Vi startar dagen med en god frukost innan vi går iland, den serveras mellan 07.00 - 09.00 (svensk tid ) Sedan har du en hel dag i land. Båten ankommer till Helsingfors kl 10.10 (lokal tid). Färjan lägger till på gångavstånd till centrum. Dom som vill kan besöka Tomasmarknaden på Salutorget, det äldsta och största jultorget som ordnas utomhus i Helsingfors med hundratusentals besökare årligen. 17.15 (lokal tid) avgår fartyget igen mot Sverige.
  ** Viktigt att tänka på är att klockan är + 1 timme i Helsingfors **

 • Dag 3: Stockholm - Hemorten

  Vi startar dagen med en god frukost som serveras mellan kl 07.00 - 10.00 (svensk tid )
  Kl 10.00 kommer vi tillbaka till Stockholm, sedan styr vi bussen mot Dalarna och Västmanland igen.

Resekalender
25/6Kryssning till Åbo med Viking Gloryfrån 945:-
25/6Kryssning till Visby med Birka Gotland 3 dagarfrån 1 115:-
26/6Kryssning till Åbo med Viking Gloryfrån 945:-
27/6Härliga Upplevelser i Dolomiterna 11 dagarfrån 19 275:-
27/6Kryssning till Åbo med Viking Gloryfrån 945:-
Kontakta oss
Tobbes Resor på Instagram