Skip to main content

Irland med flyg 8 dagar

Följ med oss till magiska Irland, den gröna ön med stänk av Whisky och svart Guinness! Irland med sin vackra och storslagna natur, trevliga människor och gemytliga stämning. Vi besöker bland annat flera destillerier, borgområdet Rock of Cashel och de magnifika klipporna Cliff of Moher. Det blir en rundresa på Irland från Dulin till Killarney och Waterford. 

Fritextsökning

Dagsprogram

 • DAG 1: AVRESA

  Tidig morgon startar vi vår resa med buss till Arlanda. Med direktflyg tar vi oss till Dublin. På förmiddagen anländer vi till flygplatsen i Dublin. På flygplatsen möter en lokalbuss upp oss som kör oss till vårt hotell Harcourt Hotel där vi ska bo två nätter. Vi samlas på kvällen för en gemensam middag på hotellet.

 • DAG 2: GUIDAD STADSRUNDTUR OCH TEELING WHISKY

  Vi börjar dagen med frukost innan en lokalguide tar oss med på en rundtur. Efter rundturen får vi tid för lunch på egen hand innan vi åker vidare till Teeling Whisky Distillery. Här får vi en smakprovning och rundvisning. På kvällen väntar oss middag och underhållning på en Irländsk pub.

 • DAG 3: SMITHWICK´S EXPERIENCE

  Vi börjar dagen med en härlig frukost, idag gör vi ett besök på
  Smithwick´s Experience där vi får en rundvandring och även en provsmakning. Efter besöket är det dax att åka vidare till vårt hotell där vi ska tillbringa vår natt. Vi bor på Brandon House Hotel i New Ross.

 • DAG 4: ROCK OF CASHEL OCH WATERFORD CRYSTAL

  När vi ätit en god frukost intar vi våra platser i bussen och lämnar New Ross för den här gången. Färden går vidare mot Waterford Crystal där vi får en rundvandring. Vi åker nu vidare till borgområdet Rock of Cashel med från 1100-talet som är en av Irlands mest besökta turistmål, här äter vi en lunch på egen hand. På sen eftermiddag kommer vi till vårt hotell som är Benner Hotel i Tralee. Här ska vi bo i två nätter. Vi äter en gemensam middag på hotellet på kvällen.

 • DAG 5: RING OF KERRY OCH MUCKROSS HOUSE GARDENS

  Vi börjar dagen med frukost innan vi beger oss till den spektakulära Ring of Kerry och njuter av det gudomligt vackra landskapet på halvön Iveragh i Atlanten. Vi fortsätter sedan vår färd till Muckross House & Gardens, en trädgård välkänd för sina exotiska träd, buskar och blommor. Efter besöket åker vi till vårt hotell igen där vi avslutar kvällen med en gemensam middag på hotellet.

 • DAG 6: CLIFFS OF MOHER

  Efter frukost besöker vi det fantastiska landskapet vid Burren och de magnifika klipporna vi Cliffs of Moher. Vi åker sedan vidare till vår slutdestination för dagen som är Clayton Hotel Galway. Väl framme på hotellet äter vi en gemensam middag.

 • Dag 7: KILBEGGAN DESTELLERI

  Efter frukost lämnar vi Galway och beger oss tvärs över Irland. Efter vägen gör vi ett besök på Kilbeggan destilleri där vi får en rundvisning och provsmakning. Vi kommer till vårt hotell mot sen eftermiddag. Här ska vi bo på The Westgrove Hotel Clane i Clane. På kvällen samlas vi för en gemensam middag på hotellet.

 • DAG 8: HEMFÄRD

  Efter frukost är det så dags för hemfärd. Vår buss möter upp oss på hotellet och vi åker i god till flygplatsen. Vi åker med direktflyg till Arlanda och landar på eftermiddagen.Här väntar vår buss som kör oss mot Västmanland och Dalarna igen.

Avgångs- och ankomsttider

Plats På- och avstigning Avresa Hemkomst
Falun Resecentrum 03:30 20:10
Borlänge Resecentrum 03:55
Säter Busstation 04:05 19:25
Hedemora Gussarvsgatan/Hemköp 04:20 19:15
Avesta Busstation 04:40 19:00
Sala Resecentrum 05:20
Västerås Busstation 06:00 17:45

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
14/5BussIrland med flyg 8 dagarFullt17 995:-Fullt
Resekalender
Kontakta oss
Tobbes Resor på Instagram