Skip to main content

Irland med flyg 8 dagar

Följ med oss till magiska Irland, den gröna öm med stänk av Whisky och svart Guinness! Irland med sin vackra och storslagna natur, trevliga människor och gemytliga stämning. Vi besöker bland annat flera destillerier, borgområdet Rock of Cashel och de magnifika klipporna Cliff of Moher. Det blir en rundresa på Irland från Dulin till Killarney och Waterford. 

Fritextsökning

Dagsprogram

 • DAG 1: AVRESA

  Tidig morgon startar vi vår resa med buss till Arlanda. Härifrån tar vi flyget till Oslo, där vi byter flygplan. På eftermiddagen anländer vi till flygplatsen i Dublin. På flygplatsen möter en lokalbuss upp oss som kör oss till vårt hotell Harcourt Hotel där vi ska bo två nätter. Vi samlas på kvällen för en gemensam middag på hotellet.

 • DAG 2: GUIDAD STADSRUNDTUR OCH TEELING WHISKY

  Vi börjar dagen med frukost innan en lokalguide tar oss med på en rundtur. Efter rundturen får vi tid för lunch på egen hand innan vi åker vidare till Teeling Whisky Distillery. Här får vi en smakprovning och rundvisning. På kvällen väntar oss middag och underhållning på en Irländsk pub.

 • DAG 3: TULLAMORE DEW WHISKY

  Efter frukost lämnar vi Dublin och beger oss tvärs över Irland. Efter vägen gör vi ett besök på Tullamore destilleri där vi får en rundvisning och provsmakning. Vi kommer till vårt hotell mot eftermiddagen. Här ska vi bo på Ard Ri House Hotel, Tuam som ligger beläget norr om Galway. På kvällen samlas vi för en gemensam middag på hotellet.

 • DAG 4: CLIFFS OF MOHER

  Efter frukost besöker vi det fantastiska landskapet vid Burren och de magnifika klipporna vi Cliffs of Moher. Vi åker sedan vidare till vår slutdestination för dagen som är Killarney här ska vi tillbringa två nätter. Väl framme på hotellet som heter The Heights Hotel äter vi en gemensam middag på hotellet.

 • DAG 5: RING OF KERRY OCH MUCKROSS HOUSE & GARDEN

  Vi börjar dagen med frukost innan vi beger oss till den spektakulära Ring of Kerry och njuter av det gudomligt vackra landskapet på halvön Iveragh i Atlanten. Vi fortsätter sedan vår färd till Muckross House & Gardens, en trädgård välkänd för sina exotiska träd, buskar och blommor. Efter besöket åker vi tillbaka till vårt hotell. Här avslutar vi kvällen med en gemensam middag på hotellet.

 • DAG 6: WATERFORD OCH ROCK OF CASHEL

  När vi ätit en god frukost intar vi våra platser i bussen och lämnar Killarney för den här gången. Vi åker nu vidare till borgområdet Rock of Cashel med från 1100-talet som är en av Irlands mest besökta turistmål, här äter vi en lunch på egen hand. Färden går vidare mot Waterford Crystal där vi får en rundvandring. På sen eftermiddag kommer vi till vårt hotell som är Treacys hotel Spa and Leisure Center Waterford. Vi äter en gemensam middag på hotellet på kvällen.

 • Dag 7: SMITHWICK´S EXPERIENCE

  Vi börjar dagen med en härlig frukost, på eftermiddagen besöker vi Smithwick´s Experience där vi får en rundvandring och även en provsmakning. Efter besöket är det dax att åka vidare till vårt hotell där vi ska tillbringa vår sista natt på Irland. Vi bor på Clayton Hotel Leopardstown i Dublin. Väl installerade på våra rum samlas vi för en avslutningsmiddag på hotellet.

 • DAG 8: HEMFÄRD

  Efter frukost är det så dags för hemfärd. Vår buss möter upp oss på hotellet och vi åker i god till flygplatsen. Vi åker även på hemvägen via Oslo där vi byter flygplan. Vi anländer sent på kvällen till Arlanda och där väntar vår buss som kör oss mot Västmanland och Dalarna igen.