Skip to main content

Bodyguard med kryssning på Viking Glory

Välkommen med på fantastiska föreställningen Bodyguard på Chinateatern i Stockholm.

I kombination med en härlig kryssning på nya fartyget Viking Glory.

Resan:

Välkommen med på den fantastiska föreställningen Bodyguard. Föreställningen börjar 15.00 på Chinateatern i Stockholm och pågår i ca 2,5 timme. Därefter åker vi ner till Stadsgården för en härlig kryssning men nya Viking Glory.

 

Musikalen:

Musikalen är baserad på den moderna filmklassikern The Bodyguard från 1992 med Whitney Houston och Kevin Costner i huvudrollerna. Filmen var en enastående succé med en omsättning på över 400 miljoner dollar världen över. Framgången berodde inte minst på Whitney Houstons musik, och soundtracket har sålts i fler än 45 miljoner exemplar och är därmed det bäst sålda soundtracket någonsin.

Kryssningen:

Allt med Glory är nytt, spännande och fantastiskt! Missa inte den fantastiska takterassen och Östersjöns flytande saluhall. Glory - ett av världens miljösmartaste fartyg, specialdesignat för en kryssningsupplevelse utöver det vanliga. På utresan så njuter vi av en härlig buffé inkl öl, vin, läsk och kaffe. Frukost finns att köpa till på hemresan. Välkommen ombord på en härlig kryssning kombinerad med musikalen Bodyguard

 

 

Fritextsökning