Skip to main content

Weeping Willows med vänner på Dalhalla

Weeping Willows återvänder till Dalhalla i september – gästas av Sarah Klang, Maja Francis och Daniela Rathana.

Weeping Willows förtrollade publiken i Dalhalla i september förra året tillsammans med Lisa Ekdahl och Moonica Mac. Nu står det klart att de återvänder till den ikoniska platsen för att återigen skapa en oförglömlig kväll – den här gången tillsammans med några av Sveriges mest älskade artister: Sarah Klang, Maja Francis och Daniela Rathana. Detta blir Weeping Willows enda spelning sommaren 2024.

 

– I år tänkte vi i Weeping Willows ha ett turné-fritt år. Men Dalhalla vill vi inte missa! Det har nämligen blivit en tradition för oss att avsluta deras säsong. Vi har varje år med oss en stråk- och blåssektion och några gästartister och i år bjuder vi på inte mindre än tre favoritsångerskor, säger Magnus Carlson.

 

Om Weeping Willows
Historien om Weeping Willows började redan 1994 då bandet bildades. Den första officiella singeln med namnet ”Broken Promise Land”, gavs dock ut först sommaren 1997.  Några månader senare släpptes debutalbumet med samma namn och numera är det en svensk popklassiker som har släppts i flera olika versioner och utgåvor. Idag är Weeping Willows ett av Sveriges mest rutinerade, etablerade och folkkära popband.

 

Om Maja Francis
Med en fot i skandinavisk pop och den andra i country har Maja Francis positionerat sig som en av landets mest unika artister och låtskrivare. Under 2022 nominerades Maja och debutalbumet ”A Pink Soft Mess” till Grammis, P3 Guld, Manifestgalan och Nordic Music Award. Och till följd av hennes medverkan i TV4´s Så Mycket Bättre samma år släppte hon
kritikerrosade tolkningar av artisterna Lasse Stefanz, Molly Hammar, Anna Ternheim och Nordman. Maja Francis inledde 2023 med att åka med som Special Guest på First Aid Kits Europaturné. Därefter väntade hennes första egna turné, där samtliga stopp var helt eller snudd på slutsålda.

 

Om Sarah Klang
Sedan debuten 2016 har Klang samlat på sig två Grammis-vinster, otaliga nomineringar och översvallande hyllningar, bland annat i The Sunday Times, Rolling Stone och I-D. Publiken
har successivt växt, vilket utsålda spelningar i London, Amsterdam, Oslo, Stockholm och hemstaden Göteborg är ett bevis på. Sarah Klang släppte i höstas sitt fjärde album “Mercedes” och gav sig ut på en längre Europaturné som avslutades på ett kokande hemmaplan i Göteborg. 2024 innehåller bland annat framträdanden på SXSW i Austin, TX.

 

Om Daniela Rathana
År 2020 släppte Daniela sin debut-EP och korades omedelbart till svensk pops nästa stora namn. Hon uppträdde på Grammisgalan, i TV-program som En kväll för Nobel och Late Night Concert. Kort därefter landade två Grammis-nomineringar, såväl som samarbeten med
Molly Sandén och Oskar Linnros. Under 2022 hann Daniela Rathana spela för ett slutsålt Trädgården, ett överfullt Linnétält på Way Out West och även både gästa och öppna för Håkan Hellström på Ullevi. Samma höst var Daniela Rathana dessutom högaktuell som en av deltagarna i Så Mycket Bättre och gav oss otroliga tolkningar av bland annat ”Vandraren” och ”Alltid Blå”.

Fritextsökning

Avgångs- och ankomsttider

Plats På- och avstigning Avresa Hemkomst
Västerås Bussterminalen hpl I 14:30
Sala Resecentrum hpl A 15:05
Avesta Busstation 15:40 02:20
Hedemora Gussarvsgatan 16:00 02:05
Säter Busstation 16:15 01:50
Gustafs Affär 16:25
Borlänge Resecentrum 16:35 01:25
Falun Resecentrum 17:00 01:00

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
14/9BussWeeping Willows med vänner på DalhallaMer än 81 550:-Boka
Resekalender
25/6Kryssning till Åbo med Viking Gloryfrån 945:-
Kontakta oss
Tobbes Resor på Instagram