Skip to main content

Möt våren i Paris 4 dagar

Paris är staden som har allt! Och dessutom en av Europas största, vackraste och mest underbara städer. Överallt i Paris kan vi känna en fläkt av historiens vingslag. Paris är en stad som man kan besöka ofta och varje gång uppleva något nytt. "Paris är en fest för livet" precis som författaren Ernst Hemingway skrev en gång.

Vi bor på Hotel Magellan hela vistelsen.

Hôtel Magellan ligger 15 minuters promenad från Triumfbågen och Park Monceau och erbjuder loungebar och trädgård. Här finns en 24-timmarsreception och gratis Wi-Fi i hela hotellet.

Fritextsökning

Dagsprogram

 • DAG 1: Mot Paris

  Vi startar på morgonen från Falun och tar oss till Arlanda flygplats. Vid ankomst väntar vår transferbuss som tar oss till hotellet. På kvällen träffas vi och äter en gemensam middag på en närliggande restaurang.

 • DAG 2: Stadsrundtur i Paris

  Idag ska vi bekanta oss närmare med staden Paris. Vi startar dagen efter frukost med att en buss hämtar oss på hotellet och vi får en 3-timmars guidad tur. Efter dennatur tur känner du dig måhända som hemma i Paris. Dags att göra egna upptäckter av staden, kanske kika mer på berömda byggnader, charmiga gränder och breda boulevarder. Passa gärna på att ta en mysig fika på någon av stadens alla uteserveringar. Kvällen är fri och alla äter middag på egen hand. Vår reseledare är behjälplig under resans gång.

 • DAG 3: Båttur på Seine

  Efter frukost är det dags att ge sig ut på en timmes härlig båttur på Seine. Båten avgår från Pont
  d´Alma. Eftermiddagen finns tid för egna strövtåg och även denna kväll äter vi middag på egen hand.

 • DAG 4: Hemåt

  Frukost på hotellet innan det är dags att bli upphämtade av vår transferbuss som tar oss till flygplatsen. Efter ankomst till Arlanda återstår bussresan till hemorten. Med oss har vi minnen och upplevelserna från städernas stad.