Skip to main content

Kryssning Norges Fjordar med MSC Poesia

Följ med oss på en fantastisk tur och upplev dom Norska fjordarna. Vi startar från våra hemorter för att sedan ta oss vidare ner i Sverige. Vi beger oss till Malmö där vi bor vår första natt på Scandic S:t Jörgen. På kvällen äter vi en gemensam middag. Efter frukost beger vi oss till Köpenhamn där vi stiger ombord på MSC Poesia. Vi bor ombord på detta lyxiga fartyg i 7 nätter.

Vi startar denna vackra kryssning i allas vår favoritstad Köpehamn. MSC Poesia är ett magnifikt fartyg där du som gäst står i fokus. Här finns många olika alternativ när du ska välja var du ska äta ditt nästa mål mat och underhållingen ombord erbjuder något för alla smaker - tennis, minigolf, bowling, biljard, utomhusbio...Europas nordligaste del har verkligen något magnifikt att erbjuda, här kan du beundra vackra spegelblanka fjordar och njuta av Norges vackra natur. Ombord ingår alltid helpension, fantastisk underhållning varje kväll och förstklassig service!

* Tillägg / Person:10 euro/natt i serviceavgift och detta betalas ombord

* Dryckespaket finns som tillval med observera att när ni bokar dryckespaket måste hela sällskapet boka samma paket.

* Enkelhytt/rum bokas på förfrågan

 

Välkommen att boka en kryssning utöver det vanliga!

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Dag 1: Mot Malmö

  Vi startar vår resam ed buss till Malmö, här övernattar vi en natt innan kryssningen startar. Vid ankomst till Malmö checkar vi in på vårt hotell och på kvällen äter vi en gemensam middag på hotellet.

 • Dag 2: Kryssningen startar

  Vi börjar dagen med en god och stärkande frukost på hotellet innan vi intar våra platser i bussen för vidare färd till Köpenhamn och till MSC terminal. Vi bör vara på plats i terminalen senast kl 15.00 för incheckning. Båten avgår sedan kl 18.00. Under hela kryssningen ingår frukost, lunch och middagar.

 • Dag 3: Warnemünde

  Denna dag spenderar vi i tyska staden Warnemünde, vi kommer till Warnemünde kl 08.00 och sedan avgår fartyget igen kl 17.00

 • Dag 4: Dag till sjöss

  Dagen är fri för avkoppling med sol och bad om vädret tillåter och att upptäcka fartygets alla faciliteter.

 • Dag 5: Stavanger

  Idag blir det ett besök i den norska staden Stavanger. Vi kommer fram kl 08.00 och båten avgår igen kl 18.00

 • Dag 6: Eidfjord

  Idag seglar vi i Eidfjord och har tid i land mellan kl 08.00-17.00

 • Dag 7: Kristiansand

  Denna dag blir det ett besök i Kristiansand, tid i land är mellan kl 12.00-19.00

 • Dag 8: Oslo

  Idag tillbringar vi en heldag i Norges vackra huvudstad Oslo. Tiden vi har här är mellan kl 08.00-16.00

 • Dag 9: Åter i Köpenhamn

  Wfter vår sista frukost ombord, är det dax att kliva av vårt fartyg. Vi anländer till Köpenhamn kl 09.00 och efter att vi fått vårt bagage och checkat ut så väntar vår buss på oss vid terminalen för att ta oss hemåt mot Dalarna och Västmanland, med många härliga minnen.