Skip to main content

Jul i Kosta Boda och show med Chris Kläfford

Denna trevliga 2-dagars resa visar upp det mesta och det bästa från Glasriket. Vi bor på vackra KostaBoda Art hotell. Vi upplever julmarknaden innan det är dags att njuta av en god middagsbuffé och show med Chris Kläfford. Dagen efter äter vi en god frukost innan det är dags att bege sig hemåt igen.

Fritextsökning

Dagsprogram

  • DAG 1: MOT KOSTA BODA

    Vi startar tidig morgon och åker söderut mot Kosta Boda. Vi stannar för fika/lunch på vägen ner. Väl framme checkar vi in på vårt hotell. Sen är det dags att på egen hand besöka julmarknaden. När mörkret faller tänds sex miljoner juleljus i träd och lyser upp den fina julmarknaden. Här bjuds det på hantverk utfört av lokala hantverkare i välfyllda marknadsbodar, glödd, pepparkakor, värmande fårskinn och goda julostar.

    Vid 19.00 tiden går vi till Kosta Glascenter (ca 4 minuters promenad) där vi bjuds på Hyttsill och en fantastisk show med Chris Kläfford.

    MOT KOSTA BODA
  • DAG 2: HEMÅT

    Vi startar dagen med en god frukost innan det är dags att inta våra platser i bussen igen och åka hemåt. Vi stannar för fika/lunch på vägen hem.