Skip to main content

Mamma Mia på Tyrol med Kryssning på Glory

Följ med på en unik kryssning där vi börjar vår resa med att se Mamma Mia the party! på Tyrol för att sedan forstätta ut på Östersjön på en härlig kryssning med Glory. Under kvällen kan dom som vill förboka en god buffé för att sedan kanske ta en svängom i danssalongen. Glory avgår från Stockholm kl 20.00 och är tillbaka i Stockholm dag 2 kl 18.55

Först kom musikalen. Sen kom filmerna. Nu fortsätter partyt - ett år till!

Mamma Mia! The Party kommer hem där allt började – endast på Tyrol i Stockholm 2024.

Efter världspremiären i Stockholm 2016 har Mamma Mia! The Party dragit fulla tavernor både i London och Göteborg. Över en miljon gäster senare kommer partyt till Tyrol igen. Premiär 22 februari 2024.

Kliv in genom dörrarna och du har magiskt förflyttats till den grekiska paradisön Skopelos och Nikos taverna. Här väntar en härlig helkväll som inkluderar allt från välkomstouzo till en läcker fyrarätters medelhavsmeny, sång, dans, våghalsiga luftfärder, dansanta servitörer och självklart ABBAs låtar och en fest som aldrig verkar vilja ta slut. Opa!

Varje kväll är unik och ingen vet hur det ska sluta. Det beror helt enkelt på var ABBAs låtar tar oss! Passa på att göra kvällen till din – med familj, vänner och kollegor. Redo att ha the time of your life? Kalos orisate!   

 

Fritextsökning