Skip to main content

Diggiloo i Dalhalla

2003 gick startskottet för Diggiloo, idag 18 år senare har mer än 1 300 000 besökare sett Sveriges ledande sommarunderhållning. Turnén har besökt slott, idrottsplatser, torg och herrgårdar i olika former. Varumärket Diggiloo har växt under resan och är idag synonymt med tre timmar underhållning för hela familjen.

Våra kärnvärden är bl.a. sommar, skratt, värme, familj och omtänksamhet, med dessa värden i grunden har Diggiloo utvecklats till en kvalitativ mötesplats för tre generationer. Ett eget koncept med barnens lekland, restauranger och kiosker gör att Diggiloo levererar samma kvalitet oavsett om föreställningen är i Skurup i söder eller Piteå i norr.

Så gör dig redo för en fullspäckad 3-timmarsshow med stjärnor Vad sägs om återvändarna från förra sommaren, David Lindgren, Jessica Andersson och Mariette. Eller varför inte Tommy Nilsson och Per Andersson som äntligen gör comeback. Allt uppbackat av vår eminenta Diggiloo-orkester.

Välkommen till årets party!

**Bra att veta**

Eventuell specialkost skall meddelas Tobbes Resor senast 14 dagar före avresa.

** Medtag gärna varma kläder sittunderlag och regnkläder (paraply är inte tillåtet under föreställningen). OBS Ingen förtäring är tillåtet att ta med in på arenen.

Fritextsökning

Avgångs- och ankomsttider

Plats På- och avstigning Avresa Hemkomst
Västerås Bussterminalen hpl I 12:40
Sala Resecentrum hpl A 13:15
Avesta Busstation 13:50
Hedemora Gussarvsgatan 14:10
Säter Busstation 14:25
Gustafs Affär 14:35
Borlänge Resecentrum 14:45
Falun Resecentrum 15:10

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
17/7Buss Mer än 81 695:-Boka
Resekalender
Kontakta oss
Tobbes Resor på Instagram