Tobbesresor

SOCIALA MEDIER

Följ oss på Facebook och få erbjudanden tävlingar i ditt flöde.

Följ oss
Instagram 2018

Höga Kusten och midnattssolens land

- med strandhugg i Härnösand och Luleå! 
 

Förra sommarens succé är tillbaka med nio nya utflykter!
Följ med på vår tredygnskryssning med spännande utflykter i land. Koppla av med god mat och underhållning medan du blickar ut över den norrländska kusten på väg upp mot midnattssolens land. Vi gör strandhugg i sjöstaden Härnösand och avslutar kryssningen med ett besök i Luleå, längst upp i Bottenviken och bara 16 mil från polcirkeln.

Långkryssningen dag för dag

Dag 1

Vi börjar med sommarfest och härlig stämning på soldäck medan vi sakta seglar ut från Stockholm. Under Captain’s cocktail träffar du flera av alla som kommer att ta hand om dig under kryssningen innan du slår dig ned vid dukat bord för välkomstmiddag. Lite senare bjuder vi på underhållning med våra proffsiga nöjesvärdar och blir du sugen på en svängom kan du välja på dansband, disco eller partyband.

Dag 2 Höga Kusten med Härnösand

Vi vaknar upp i Härnösand – Höga Kustens sydligaste kuststad. Fartyget ligger ett stenkast från centrum med bevarade trähus och båtliv mitt i staden. Vill du uppleva ännu mer av den unika Höga Kusten, följ med på någon av våra guidade utflykter!
På kvällen väntar en härlig trerättersmiddag medan vi sakta seglar inomskärs i fyra timmar från Härnösand genom Sannasundet till Höga Kustenbron, via surströmmingens paradisö Ulvön och Trysundaön upp till Skagsudde. Vi lovar dig en utsikt som inte finns någon annanstans i världen!

Dag 3 Luleå

Ny dag, ny destination! Vi är i Luleå, bara 16 mil från polcirkeln och längst upp i Bottenviken. Vid 15-tiden lämnar vi Luleå för denna gång med massor av aktiviteter, underhållning och en god 3-rättersmåltid ombord. Njut av ljuset och ta en dans i sommarnatten.

Dag 4

Vi tillbringar vår sista kryssningsdag till havs. Delta i aktiviteterna ombord, passa på att shoppa till sjöpriser, koppla av på soldäck eller unna dig en härlig behandling i vår fina spa-anläggning på däck 10. Här kan du ta det lugnt en stund i vår utomhusjacuzzi med härlig utsikt över Stockholms skärgård och inloppet till Stockholm innan vi är tillbaka vid Stadsgårdskajen igen. Många upplevelser rikare.

Hjärtligt välkommen ombord!

OBS! Utflykter måste förbokas!

Snabbfakta

Resevaluta

Svenska kronor

I priset ingår
 

  • Kryssning med M/S Birka till Höga Kusten med Härnösand - Luleå
  • Tre nätter del i Cabin Standard insideshytt
  • Tre trerättersmiddagar exkl dryck
  • Välkomstdrink första kvällen
  • Två frukostbufféer
  • En brunch
  • Reseledare

 

Tillägg/person
 

  • Anslutningsbuss 200:- / 260:-* t/r
    Frivilligt avbeställningsskydd 200:-

 

Bra att veta

Vill du uppleva ännu mer finns det guidade utflykter på resmålen.
Utflykter kan endast telefonbokas hos Tobbes Resor, 0226 - 671 30

 

Avresedatum 

Resan är genomförd och några kommande avresedatum inte bestämda på denna resa!

SÖK RESA

Typ av resa:
Då vill jag resa:
Resans varaktighet:
Hyr buss hos Tobbes
Gruppresor
Viking Line. Vi har hela utbudet.
Limousinservice