Julbordskryssning på m/s Birka

Julbordskryssning på m/s Birka

SE RESVÄGAR OCH BOKA

Följ med på en smakfull och trevlig kryssning ombord på Birka med destination Åland. Ombord på båten blir det kul på dansgolvet, bra musikunderhållning, shopping och mycket annat.

Under resan njuter vi också av en stämningsfull julbordsupplevelse i en vackert julig miljö. Det blir ett julbord med alla de goda maträtter som hör högtiden till, som allt från sill, lax och janssons frestelse till julskinka och lutfisk.

Läs mer nedan och boka för att följa med oss och smygstarta julen i november på allra bästa sätt.

BOKA: Julbordskryssning på m/s Birka

Datum:
2019-11-24
Avresa från:
Falun, Borlänge, Säter, Hedemora, Avesta, Sala, Västerås.
Platser:
9+
Pris :
925,00 SEK
BOKA RESA
SE AVRESEDATUM OCH BOKA
Julbordskryssning på m/s Birka

RESEFAKTA

Pris:
925 kr/person

I priset ingår
 

  • En natt del i Cabin standard insideshytt, båtresa Stockholm - Mariehamn t/r
  • Julbordsupplevelse - Vintersmak inkl. vin, öl, läsk och kaffe på utresan 
  • En frukost i Sjösalen
  • Bussanslutning

 

Tillägg/person
 

  • Enkelhytt Cabin standard insides 150:-
  • Enkelhytt Seaview Standard utsides 250:-
  • Del i Seaview Standard utsides 100:-
  • Del i Seaview Komfort utsides 200:-
  • Frivilligt avbeställningsskydd 50:-

 

Logi

Cabin Standard                                                                                                Faciliteter: Badrum med dusch och WC. TV, garderob, sminkbord, hårtork och telefon. Praktiskt: Hytterna är 8,4 m² och insides belägna på däck 4, 7, 8 och 9. I tvåbäddshytterna finns en säng och en bäddsoffa, i fyrbäddshytterna även två nedfällbara extrabäddar. Våra fyrbäddshytter är främst avsedda för 3-4 personer.

Seaview Standard                                                                                                 Faciliteter: Badrum med dusch och WC. TV, garderob, sminkbord, hårtork och telefon.                                                                                                                     Praktiskt: Hytterna är 8,4 m² och utsides belägna på däck 4. I hytten finns en säng och en bäddsoffa samt två nedfällbara extrabäddar. Våra fyrbäddshytter är främst avsedda för 3-4 personer.

Seaview Komfort                                                                                               Faciliteter: Badrum med dusch och WC. TV, garderob, sminkbord, hårtork och telefon samt kylskåp och kassaskåp.                                                              

Praktiskt: Hytterna är 10,2 m² och utsides belägna på däck 7, 8 och 9. I tvåbäddshytterna finns en säng och en bäddsoffa, i fyrbäddshytterna även två nedfällbara extrabäddar. Våra fyrbäddshytter är främst avsedda för 3-4 personer.