Adventskonsert i Blå Hallen med Birkakryssning

Adventskonsert i Blå Hallen med Birkakryssning

SE RESVÄGAR OCH BOKA

Följ med på en trevlig resa och smygstarta julen med både vacker musik och god julmat under en rolig kryssning.

Vi börjar vår resa med det årliga stämningsfulla evenemanget Adventskonsert i Blå hallen i Stockholms stadshus och fortsätter sedan med en trevlig kryssning ombord på Birka till Mariehamn.

Ombord på båten njuter vi av en julbordsupplevelse utöver det vanliga, kallad Vintersmak, med god mat i en fin och julig miljö. Dessutom blir det shopping och bra underhållning med kul på dansgolvet för den som vill.

Läs mer och boka denna trevliga resa nedan.

BOKA: Adventskonsert i Blå Hallen med Birkakryssning

Datum:
2019-12-01
Avresa från:
Falun, Borlänge, Säter, Hedemora, Avesta, Sala, Västerås
Platser:
9+
Pris :
1220,00 SEK
BOKA RESA
SE AVRESEDATUM OCH BOKA
Adventskonsert i Blå Hallen med Birkakryssning

RESEFAKTA

Pris:
1195 kr/person

I priset ingår
 

  • Biljett till Adventskonsert i Stockholm Blå Hallen kl 15.00
  • En natt del i Cabin standard insideshytt, båtresa Stockholm - Mariehamn t/r
  • Julbordsupplevelse - Vintersmak inkl. vin, öl, läsk och kaffe på utresan 
  • En frukost i Sjösalen
  • Bussanslutning

 

Tillägg/person
 

  • Enkelhytt Cabin standard insides 150:-
  • Enkelhytt seaview standars utsides 250:-
  • Del i seaview standard utsides 100:-
  • Del i seaview komfort utsides 150:-
  • Frivilligt avbeställningsskydd 50:-

 

Logi

Cabin Standard                                                                                                Faciliteter: Badrum med dusch och WC. TV, garderob, sminkbord, hårtork och telefon. Praktiskt: Hytterna är 8,4 m² och insides belägna på däck 4, 7, 8 och 9. I tvåbäddshytterna finns en säng och en bäddsoffa, i fyrbäddshytterna även två nedfällbara extrabäddar. Våra fyrbäddshytter är främst avsedda för 3-4 personer.

Seaview Standard                                                                                                 Faciliteter: Badrum med dusch och WC. TV, garderob, sminkbord, hårtork och telefon.                                                                                                                     Praktiskt: Hytterna är 8,4 m² och utsides belägna på däck 4. I hytten finns en säng och en bäddsoffa samt två nedfällbara extrabäddar. Våra fyrbäddshytter är främst avsedda för 3-4 personer.

Seaview Komfort                                                                                               Faciliteter: Badrum med dusch och WC. TV, garderob, sminkbord, hårtork och telefon samt kylskåp och kassaskåp.                                                                   Praktiskt: Hytterna är 10,2 m² och utsides belägna på däck 7, 8 och 9. I tvåbäddshytterna finns en säng och en bäddsoffa, i fyrbäddshytterna även två nedfällbara extrabäddar. Våra fyrbäddshytter är främst avsedda för 3-4 personer.