Tobbesresor

SOCIALA MEDIER

Följ oss på Facebook och få erbjudanden tävlingar i ditt flöde.

Följ oss
Instagram 2018

Rolandz på Rondo

ROLANDZ PÅ RONDO med Robert Gustafsson – en av våra främsta komiker och skådespelare – är tillbaka med krogshowen Rolandz på Rondo med premiär i september. Det blir festligt, folkligt och fuldans, så klart.

Roberts kult-band ROLANDZ från Melodifestivalen – tar oss med på en resa till folkparken med både fox, bugg och raggarrock samt skrålande allsång. Dessutom dyker flera av Roberts omåttligt populära gubbar upp och underhåller med färskt efterlängtat material. För vem kan undgå att älska Roland Järverup, den sympatiske värmlänningen som vi träffade för första gången i ”Torsk på Tallin”. Eller den fryntliga och eldiga Greger Hawkwind, brandchefen med sin kilt, sina pumps och sin pipa. Och bli inte förvånad om även ur-göteborgaren Wejron i Ottan, kliver fram med knuten näve och termos och uppmanar till kamp. Eller varför inte speedwaylegendaren Tony Rickardsson som inte alls är bitter utan gasar fram sina sanningar och får oss att kikna av skratt.

 

Snabbfakta

I priset ingår

  • Två nätter på hotell, del i dubbelrum
  • Två frukost
  • Bussresa

Tillägg/person 

  • Enkelrum 1050:-
  • Frivilligt avbeställningsskydd 100:-
  • Jul på Liseberg Entrebiljett 100:-

Logi

Scandic Crown Hotel, Göteborg Tel: 031-751 51 00
www.scandichotels.com

 

Bra att veta

Vi anländer till hotellet ca kl 15.00

Återresa sker dag 3 kl 11.00.

OBS! Pris nedan är utan biljett till föreställningen. Vidare i onlinebokningen väljer man biljetten och får på så vis det utannonserade priset. Detta för att flera olika föreställningar kan samköras med samma buss.

Avresedatum 

Avresa: 2018-11-23 Platser kvar: 0 Pris: 1995.00 SEK Avresa från: Falun, Borlänge, Gustafs, Säter, Hedemora, Avesta, Sala, Västerås. Boka resa