Tobbesresor

SOCIALA MEDIER

Följ oss på Facebook och få erbjudanden tävlingar i ditt flöde.

Följ oss
Instagram 2018

Oscarsrevyn

Oscarsteaterns jubileumsrevy har gjort stor succé i Stockholm och efter två utsålda säsonger flyttar den både publik- och kritikerrosade revyn in på Lorensbergsteatern i Göteborg, där den spelas hela hösten.

På scen har vi ett riktigt dream team - Robert Gustafsson, Sanna Nielsen, Anders Jansson, Rachel Mohlin och Kim Sulocki - fem av våra absolut främsta entertainers av idag. Tillsammans med en stor ensemble och orkester bjuder de på en modern, lyxig och makalöst rolig revy. Det blir vassa och träffsäkra imitationer varvat med knasiga sketcher och stora maffiga shownummer, där hela ensemblen verkligen får glänsa.

Oscarsrevyn blir höstens stora nöjeshändelse i Göteborg. Kom och upplev en kväll fylld med gapskratt, skönsång och ren skär showglädje. Bakom Oscarsrevyn står rutinerade revyräven Calle Norlén och succéregissören Edward af Sillén. Föreställningen spelas hela hösten 2017, med premiär 21 september.

Snabbfakta

I priset ingår
 

  • Två nätter på hotell, del i dubbelrum
  • Två frukostbuffe
  • Bussresa

Tillägg/person
 

  • Enkelrum 650:-
  • Frivilligt avbeställningsskydd 100:-

Logi
 

First Hotel G, Nils Ericsonplatsen 4, Göteborg
www.firsthotels.se

Bra att veta

Vi ankommer till Göteborg fredag ca kl 15.00 och hemresa sker på söndag kl 11.00

Bussen transporterar Er mellan hotellet och teatern.

Revyn spelas på Lorensbergsteatern, Göteborg.

OBS! Pris nedan är utan biljett till föreställningen. Vidare i onlinebokningen väljer man biljetten och får på så vis det utannonserade priset. Detta för att flera olika föreställningar kan samköras med samma buss.


Avresedatum 

Resan är genomförd och några kommande avresedatum inte bestämda på denna resa!