22 januari 2019

Vi ser fram emot ett roligt reseår

År 2019 har precis börjat och vi har ännu ett roligt år framför oss med resor till både när och fjärran. Vi börjar med en av årets absoluta höjdpunkter, nämligen Resträffarna ombord på Cinderella.


Res två för en på årets Resträffar

2019 börjar traditionsenligt med Resträffarna ombord på Cinderella den 30 januari, 20 februari och 26 februari. Det blir en rolig kryssning med god mat, shopping, musik, dans och mycket annat där ni reser två till priset av en. 

Resans höjdpunkt är när vi under dag två presenterar den helt nya resekatalogen för år 2019 med alla de roliga resorna framöver. Beställ ditt exemplar av katalogen här

Följ med och fira 30 år med Tobbes Resor

2019 är även det år då vi på Tobbes Resor fyller 30 år. Detta vill vi fira med pompa och ståt genom flera jubileumsresor. I maj åker vi till vackra Medelhavet för en kryssning utöver det vanliga med stopp i både Italien, Frankrike och Spanien.

Bland de festliga jubileumsresorna finns även en kryssning ombord på Birka med en weekend i Visby samt en födelsedagskryssning med Cinderella till Mariehamn.

Spännande resor under 2019

Förutom Resträffarna och jubileumsresorna kan du även som vanligt välja mellan många andra spännande resmål både i Sverige, Norden, Europa och ut i världen. I vår har vi bland annat trevliga resor till Holland, Polen och Irland och senare i år bär det av till destinationer som Tyskland, Italien, Portugal och Kroatien.

Bland resorna finns också många andra resmål inom kategorier som bland annat teater och show, shopping och mässor att välja mellan.

Hitta ditt nästa resmål 

Vi ser fram emot ett roligt och aktivt 2019 med alla våra kunder. Läs gärna mer och hitta ditt nästa resmål på vår hemsida här. Vi ses i vår!