26 juni 2019

Vi önskar er en riktigt trevlig sommar

Semestertiderna är nu här och vi hoppas att ni alla får en riktigt trevlig och avkopplande sommar. Vi på Tobbes Resor ser fram emot en rolig tid framöver med många spännande resor till både när och fjärran.

Njut av en resa under den sköna sommartiden

I sommar har vi flera roliga resor både i Sverige och andra delar av Norden. Bland annat upplever vi den vackra sommarön Gotland samt fina Helsingfors med en trevlig kryssning. För dig som gillar överraskningar har vi också den hemliga resan i Sverige att se fram emot.

Framöver åker vi också till storslagna Dalhalla där vi njuter av framträdanden av klass med några av landets största artister. Välj bland annat mellan Kalle Moraeus, Ulf Lundell och musikalföreställningen Från Broadway till Duvemåla.

En höst med resor i Sverige, Europa och världen

Även när semestertiderna är över har vi mycket att se fram emot. I höst kan du bland annat följa med och uppleva vackra Algarve-kusten i Portugal, Costa del Sol i Spanien och världsstaden New York. 

Den 11 september är det sedan dags för Jubileumskryssningen ombord på Cinderella där vi firar att Tobbes Resor fyller 30 år med pompa och ståt. Vi njuter av god mat och underhållning av klass med gruppen The Legends.

I höst har vi också som vanligt mycket att erbjuda inom teater och show med teaterföreställningar, musikaler och konserter.

Hitta ditt nästa resmål bland våra resor här

Vi finns på plats under semestern

Vi på Tobbes Resor finns på plats på kontoret i sommar så om du behöver komma i kontakt med oss så får du gärna höra av dig eller besöka oss.

Vi ses på sommarens resa!
Erica med kollegor