21 november 2018

Tobbes Resor lanserar ny hemsida

Med en stor glädje har vi precis lanserat en helt ny hemsida som på ett lättillgängligt och bra sätt visar upp alla våra resmål.

Tobbes Resor Ny hemsida

En webbsida med allt inför resan

Vi på Tobbes Resor hade använt vår gamla hemsida i många år och kände att det nu var dags för något nytt.

Vi försöker att alltid ta till oss av feedback och förbättras och gå framåt. En del av detta är att följa med i utvecklingen och göra det enkelt för våra kunder att boka och hitta just sin resa. Vi är därför jätteglada över att nu ha lanserat en ny och uppfräschad hemsida.

Den nya hemsidan är mer tilltalande än tidigare och även lättillgänglig och smidig att använda. Det är en webbsida där du som kund kan läsa om alla våra spännande resor, om oss på Tobbes Resor och annat som du kan tänkas vilja veta när du reser med oss. 

Resmål till när och fjärran

Vi strävar, som vi alltid har gjort, efter att erbjuda bra resor inom många olika kategorier till många destinationer och nu gör vi det med hjälp av en modern hemsida som inspirerar till resande till världens alla hörn. Det är semester hela vägen i en modern tappning.

Se dig gärna omkring

Surfa gärna runt och ta dig en titt på den nya hemsidan. Läs även mer om våra resor och hitta din nästa semesterresa här.