30 november 2018

Nya Resekatalogen äntligen här

Nu har vår nya Resekatalog med alla de trevliga resorna som vi har framför oss under 2019 kommit. Beställ gärna katalogen här på vår hemsida.

En rolig höjdpunkt varje höst är när den nya Resekatalogen går till tryck och sedan kan levereras ut till alla våra kunder. I den nya Resekatalogen för jubileumsåret 2019 kan du läsa om alla de resor som är planerade i Sverige, Norden, Europa och ut i världen.

Trevliga resmål för alla smaker

Bland de roliga resmålen under nästa år finns bland annat blomstrande Holland, Polen med historiska Krakow, Portugal med Lissabon och Algarve, Kroatien med den vackra ön St Andrew, miljonstaden New York samt Spanien med Costa del sol.

Bland resmålen finns även flera roliga resor med firande av vårt 30-årsjubileum. Det blir jubileumskryssningar både i vackra Medelhavet, ombord på Cinderella till Mariehamn samt med Birka till Visby.

2019 års resor bjuder på upplevelser för alla smaker med allt från sol och bad till vinresor och resmål med spännande kultur och historia. 

Beställ Resekatalogen 2019 här

Beställ gärna Resekatalogen 2019 här på vår hemsida och få den hemskickad till dörren. Den nya katalogen går även att läsa som e-tidning här.

Se också gärna våra resor framöver bland våra resmål.