23 maj 2019

Hög tid att boka sommarens roliga resa

Sommaren är nu runt hörnet och tiden har därför kommit att boka in semesterns resa till någon av våra många spännande destinationer. Bland sommarens resor finns resmål både hemma i Sverige och runt om i Norden.

Flera kryssningar i fina Östersjön

I sommar har vi flera kryssningar att se fram emot i Östersjön. Välj mellan vackra Helsingfors eller Gotland och Visby. Under resan till Visby besöker vi ön under den pågående Almedalsveckan med många roliga aktiviteter. I slutet av juli har vi också vår Jubileumskryssning till Visby, en resa där vi firar att Tobbes Resor har funnits i 30 år.

Upplev ett somrigt och vackert Norden

I sommar kan du också välja mellan andra resor i Sverige och i Norden. Följ med och upplev den historiska resan utmed Göta kanal eller en resa där vi besöker både ett somrigt Österlen, den danska pärlan Bornholm och mysiga Köpenhamn.

För dig som vill resa i Norden har vi också resan Hurtigruten, Lofoten och Helgelandskusten där vi upplever natursköna Norge. Dessutom har vi de hemliga resorna i både Sverige och Norden att se fram emot.

Konserter i storslagna Dalhalla

Även för dig som vill få en rolig upplevelse över dagen har vi trevliga resor i sommar. Bland annat kan du följa med oss till ståtliga Dalhalla för att uppleva en bra konsert med artister som Peter Jöback, Kalle Moraeus, Ulf Lundell, BAO och Weeping Willows. 

Boka din resa här på vår hemsida

Läs gärna mer och hitta sommarens resa inom bland annat kategorierna kryssningar, resor i Norden eller teater och show.