8 oktober 2018

Förhöj julkänslan med en trevlig resa

Julen är en mysig och stämningsfull del av året och högtiden i ära har vi flera trevliga resmål att välja mellan. Följ med till julmarknader i Tyskland, ät julbord ombord på Cinderella eller upplev en vacker luciakonsert.

Julresor 2018

Julmarknader i både Sverige och Tyskland

Med en dagstur till Nora gammeldags julmarknad får du uppleva en marknad av det mer traditionella slaget och under vår resa till Tyskland de charmiga och julbeprydda städerna Schwerin och Lübeck. Här kan du strosa i de fina städerna, handla julklappar och varför inte även njuta av glühwein och brända mandlar.

Kryssningar med läckert julbord

Inför julen har vi även flera trevliga kryssningar att se fram emot. Följ med oss på en dygnsresa med Cinderella där vi tar del av ett gott julbord tillagat av svenska kocklandslaget. För dig som vill komma iväg över dagen erbjuder vi också en dagstur ombord på Rosella. Även där avnjuter vi ett julbord med högtidens alla goda rätter. 

Likaså på nyårsafton är det dags för kryssning. Vi firar då in det nya året med en rolig nyårsresa med Cinderella.

Stämningsfull Lucia och Jul på Liseberg

I december har vi även en storslagen luciakonsert med skickliga Adolf Fredriks musikklasser att se fram emot. Vi börjar med framträdandet och fortsätter sedan med en rolig kryssning med julbord på Cinderella.

Ytterligare ett av de trevliga resmålen är en weekend till Göteborg med inträde till Jul på Liseberg där vi får uppleva en vackert vintrig nöjespark.

Läs mer och boka din jul- eller nyårsresa här