4 juni 2019

En höst med teater och show av kvalitet

Semestern är nu snart här med sommarens alla roliga resmål. Men även efter sommaren finns det mycket kul att se fram emot. Det blir en höst med bland annat flera högklassiga konserter och föreställningar.

Konserter för alla smaker

I augusti kan du följa med oss till storslagna Dalhalla för att lyssna till det omtyckta bandet Weeping Willows som nu är aktuella med det nya albumet After us.

Senare i höst är det sedan dags för en minnesvärd föreställning med Magnus Carlsson på Cirkus där vi njuter av en bra show med alla de kända hitsen från den 25 år långa karriären.

I november kan du sedan uppleva det folkkära dansbandet Arvingarna samt fina västkusten under en resa där vi kombinerar en konsert med en weekend i Göteborg.

Klassiska teaterpjäser och musikaler

För dig som gillar teater och musikaler finns också många roliga resor i höst. Välj bland annat mellan populära Så som i himmelen, Häxorna i Eastwick med Peter Jöback i huvudrollen, Mamma Mia the party eller En värsting till syster. 

Vi åker även till Dalhalla och ser musikalshowen från Broadway till Duvemåla med artister som Viktoria Tocca, Malena Tuvung och Laila Adéle.

Upplev en bra show följt av en kryssning

I höst fortsätter vi även med ett omtyckt koncept där vi kombinerar en föreställning av klass med en rolig kryssning till Mariehamn med Cinderella.

Vi börjar med en bra show i Stockholm och fortsätter sedan med en kryssning där vi njuter av kul på dansgolvet, bra shopping, god mat och allt annat som båten har att erbjuda. Välj mellan Mamma Mia the party, Häxorna i Eastwick eller Så som i himmelen.

Läs mer och boka din resa här

Läs gärna mer om och boka höstens roliga resa inom teater och show eller något annat av höstens och vinterns spännande resmål inom kategorier som flygresor ut i världen eller trevliga kryssningar.