Tobbesresor

SOCIALA MEDIER

Följ oss på Facebook och få erbjudanden tävlingar i ditt flöde.

Följ oss
Instagram 2018
14 september 2018

Förgyll hösten med en trevlig resa

Det mörkare vinterhalvåret är nu här. För dig som vill unna dig en rolig resa under hösten har vi mycket att välja på med allt från teatershower, trevliga lång-weekends och mässor till julmarknader och julkryssningar.

 

Musik och teater för alla smaker

Bland höstens resor finns något för alla. Inom kategorin teater och show kan du välja mellan flera högklassiga föreställningar som bland annat musikalen Ghost, Peter Jöbacks show Med hjärtat som insats, musikalen Så som i himmelen och Rolandz på Rondo.

Kortare och längre resmål 

Vill du komma iväg över dagen har vi flera dagsresor att välja mellan med bland annat dagskryssningar på Rosella, sy- och hantverksfestival på Stockholmsmässan och öl- och whiskyfestival i Örebro. Om du istället föredrar att resa över en långhelg kan du välja en av våra trevliga weekendresor.

Fira jul med en mysig resa

När julen är runt hörnet har vi även ett antal stämningsfulla resmål att se fram emot. Följ med på julmarknad i Lübeck och Schwerin, julbordskryssning på Cinderella eller varför inte högklassig musik under evenemanget Lucia med Adolf Fredriks musikklasser följt av en kryssning. 

Läs gärna mer bland våra resor och hitta ditt trevliga resmål. Ta också gärna en titt på resorna efter jul och boka vårens roliga resmål ut i Europa redan nu.

Dela på Facebook

SÖK RESA

Typ av resa:
Då vill jag resa:
Resans varaktighet:
Hyr buss hos Tobbes
Gruppresor
Viking Line. Vi har hela utbudet.