Tobbesresor

SOCIALA MEDIER

Följ oss på Facebook och få erbjudanden tävlingar i ditt flöde.

Följ oss
Instagram 2018
9 maj 2018

Spännande upplevelser på höstens resor

Under hösten har vi flygresor till roliga resmål både nära och långt bort. Välj bland annat mellan de vackra medelhavsländerna Spanien och Italien, Nordirland eller storstaden New York.

 

Bland höstens resor har vi något för alla med allt från storstadsliv med kultur och shopping till kulinariska resor och resmål med natur utöver det vanliga.

Storstäder, natur och matkultur

Höstens resor går till Spanien där vi upplever storstaden Barcelona och vackra Italien där vi besöker sjöar som bland annat Lago Maggiore och Comosjön. Ett annat spännande resmål är Ungern, en resa som tar oss till Budapest och även går i vinets tecken med provning av några av landets goda viner.

En annan av höstens upplevelser utöver det vanliga är natursköna Nordirland. Det är ett resmål med både storslagen natur, besök i storstäder, besök vid ett destilleri och även ett bryggeri där vi får vara med om en ölprovning.

Ett resmål som går lite längre bort är resan till miljonstaden New York där vi upplever sevärdheterna och klassiska platser som Central Park och Empire State Building.

Läs mer om höstens trevliga resmål och boka din resa här.

 

Dela på Facebook

SÖK RESA

Typ av resa:
Då vill jag resa:
Resans varaktighet:
Hyr buss hos Tobbes
Gruppresor
Viking Line. Vi har hela utbudet.