Tobbesresor

SOCIALA MEDIER

Följ oss på Facebook och få erbjudanden tävlingar i ditt flöde.

Följ oss
Instagram 2018
23 mars 2018

Möt våren med en tur till Europa

Våren är på ingång med stormsteg och framför oss under vårmånaderna och sommaren har vi flera spännande resmål till när och fjärran att se fram emot.

I maj kan ni följa med till Polen och de vackra städerna Warzawa och Krakow. Det är två städer som är moderna men samtidigt har en rik historia. Under resan gör vi även ett historiskt besök av det mer gripande och minnesvärda slaget när vi åker till koncentrationslägret Auschwitz.

I början på juni är det sedan dags för kryssning till den gamla trivsamma hansastaden Lübeck med sina mysiga små gränder med butiker, caféer och restauranger. Under resan blir det även ett par heldagar i Köpenhamn och på Gotland.

Även i juli kan ni följa med på en resa till medeltidsstaden Lübeck med ett stopp på Gotland. I juliresan ingår även den vackra staden Hamburg och den danska pärlan Bornholm.

I mitten av augusti blir det sedan ö-luffning med vårt nya resmål Rügen som destination. Det blir en naturupplevelse utöver det vanliga med stora bokskogar, vita kritklippor och fina badstränder. Även under denna resa stannar vi till på Bornholm och på Gotland.

Sommaren avslutas sedan med ännu ett spännande resmål med både rik kultur och historia, nämligen Sankt Petersburg.

Höstens resor till södra Europa

Även efter sommaren har vi flera trevliga resmål planerade som bland annat tar oss till södra Europa och länder som Spanien, Italien och Kroatien.

Läs gärna mer och boka ert resmål inför våren och sommaren eller börja planera er höstresa redan nu. Läs mer

 
 

Dela på Facebook

SÖK RESA

Typ av resa:
Då vill jag resa:
Resans varaktighet:
Hyr buss hos Tobbes
Gruppresor
Viking Line. Vi har hela utbudet.