Tobbesresor

SOCIALA MEDIER

Följ oss på Facebook och få erbjudanden tävlingar i ditt flöde.

Följ oss
Instagram 2018
11 oktober 2017

Årets jul- och nyårsresor 2017

Det må vara ett tag kvar men iallafall vi ser redan nu fram emot julens härliga resor. Följ med oss på någon, eller flera, av våra oförglömliga julresor till både nära destinationer och mer fjärran.

Julbufféer, marknader, stämningsfull musik och en och annan tomtenisse är några av de saker som väntar dig när du följer med oss under jul och nyår. Redan nu börjar våra julresor bokas upp. Tänk på att vara ute i god tid för att säkra din plats. 

Fira jul nära

För dig som inte vill resa så långt har vi flera utflykter runt om i Sverige. Vad sägs om en weekend med Jul på Liseberg, julmarknad i Nora eller julbuffé i herrgårdsmiljö på Lövstabruk? Cinderellas julbordskryssning kan du läsa mer om här och här. Du kan även avnjuta en vacker luciakonsert med julkryssning.

Fira jul mer fjärran

Har du mer tid över och inte har något emot att undvika julstressen hemma i några dagar föreslår vi att du hänger med på Birkas unika långkryssning Santa Cruise till självaste jultomten. Eller följ med över Öresundsbron och spendera ett par dagar i Köpenhamn med julshopping och Tivoli.

Psst...!

Glöm inte heller att boka in dig på Cinderellas nyårskryssning och upplev färgsprakande fyrverkerier från första parkett vid tolvslaget.

 

Dela på Facebook

SÖK RESA

Typ av resa:
Då vill jag resa:
Resans varaktighet:
Hyr buss hos Tobbes
Gruppresor
Viking Line. Vi har hela utbudet.