Händer hos Tobbes Resor

Här kan du följa med i vad som händer och sker hos oss på Tobbes Resor. Här publicerar vi trevliga nyheter om våra resor och erbjudanden. Läs gärna våra senaste nyheter nedan och läs även mer om hur du kan följa oss genom vårt nyhetsbrev

30 november

Nya Resekatalogen äntligen här

Nu har vår nya Resekatalog med alla de trevliga resorna som vi har framför oss under 2019 kommit. Beställ gärna katalogen här på vår hemsida.
21 november

Tobbes Resor lanserar ny hemsida

Med en stor glädje har vi precis lanserat en helt ny hemsida som på ett lättillgängligt och bra sätt visar upp alla våra resmål.
19 november

Följ med på de roliga Resträffarna

Resträffarna ombord på Cinderella där vi presenterar årets helt nya Resekatalog har blivit ett populärt och omtyckt resmål. På Resträffarna 2019 reser ni två till priset av en.
8 oktober

Förhöj julkänslan med en trevlig resa

Julen är en mysig och stämningsfull del av året och högtiden i ära har vi flera trevliga resmål att välja mellan. Följ med till julmarknader i Tyskland, ät julbord ombord på Cinderella eller upplev en vacker luciakonsert.
24 september

Vi firar 30 år med kryssning

År 2019 har vi på Tobbes Resor anordnat resor till världens alla hörn i hela 30 år. Det är en milstolpe som vi vill fira med våra trogna kunder på en kryssning i Medelhavet.
14 september

Förgyll hösten med en trevlig resa

Det mörkare vinterhalvåret är nu här. För dig som vill unna dig en rolig resa under hösten har vi mycket att välja på med allt från teatershower, trevliga lång-weekends och mässor till julmarknader och julkryssningar.
16 augusti

Kryssa med Cinderella - 2 för 1

Under slutet av september reser ni till ett extra bra pris med Cinderella. Upplev god mat, bra musik och hålligång på dansgolvet.
28 juni

Vi önskar er en trevlig sommar

Sommaren är nu här på allvar och semestersäsongen är i full gång med roliga resmål både inom Norden och Europa. Vi alla på Tobbes Resor vill därför passa på att önska er en riktigt trevlig sommar!
21 juni

Högklassig teater och show i höst

Under hela hösten händer det mycket roligt för er som tycker om kultur, teater och show. Vi har flera trevliga resor med underhållning av klass med allt från Rolandz och Björn Skifs till Peter Jöback.
11 maj

Musik för alla smaker vid Dalhalla

I sommar har vi flera roliga resor till Dalhalla med musikframträdanden från stora artister som bland annat Lars Winnerbäck och Malena Ernman, men även årets upplaga av Diggiloo.
9 maj

Spännande upplevelser på höstens resor

Under hösten har vi flygresor till roliga resmål både nära och långt bort. Välj bland annat mellan de vackra medelhavsländerna Spanien och Italien, Nordirland eller storstaden New York.
18 april

Vikingveckor med bra musik och dans

I slutet av april och under maj månad är det dags för de roliga Vikingveckorna på Cinderella med musikunderhållning av klass. Passa på att boka och res två till priset av en.
27 mars

Tack för årets Resträffar

Årets Resträffar är över för den här gången och bakom oss har vi fyra trevliga kryssningar på Cinderella. Ett stort tack till alla våra resenärer som startade det nya året tillsammans med oss på allra bästa sätt.
23 mars

Möt våren med en tur till Europa

Våren är på ingång med stormsteg och framför oss under vårmånaderna och sommaren har vi flera spännande resmål till när och fjärran att se fram emot.
9 januari

Välkommen 2018!

Nu är det nya året här och vi hoppas du fått en härlig start på 2018. Vi på Tobbes är tillbaka på kontoret och ser med spänning fram emot nya upplevelser ihop med våra glada resenärer.
14 december

Från oss alla till er alla...

Vi på Tobbes vill passa på att önska alla våra härliga resenärer en riktigt god jul och ett fantastiskt gott nytt år! Tillsammans gjorde vi reseåret 2017 till det bästa hittills!
5 december

Långresor att se fram emot i vår

Med så många spännande resor väntandes börjar vi redan nu se fram emot våren. Sverige, Norden, Europa eller ännu längre bort. Vi erbjuder resor till destinationer både när och fjärran.
9 november

Res 2 för 1 - 2018 års Resträffar är här

Var först med att ta del av 2018 års nya fullspäckade resekatalog. Ta med en kompis och dansa ombord på Cinderella tillsammans med oss på Tobbes och andra likasinnade resentusiaster.
11 oktober

Årets jul- och nyårsresor 2017

Det må vara ett tag kvar men iallafall vi ser redan nu fram emot julens härliga resor. Följ med oss på någon, eller flera, av våra oförglömliga julresor till både nära destinationer och mer fjärran.